Оплачувати послуги – просто

Щоб оплатити послуги охорони Кратос, більше не потрібно йти в банк і стояти в черзі.

Платіть де і коли вам зручно.

 

Тепер внести абонентську плату можна в терміналах поповнення рахунки біля вашого будинку.

У меню платіжного терміналу заходьте до розділу Комунальні платежі та вибирайте Кратос Системи безпеки. При внесенні оплати потрібно буде вказати номер вашого договору або номер пультового об'єкта.

Мережа платіжних терміналів доступна по всьому Харкову та області та представлена ​​компаніями Фенікс, AlfaPay, City24, EasyPay (незабаром). Скористайтеся терміналами біля торгових майданчиків, на станціях метро, ​​супермаркетах, магазинах.

 

Нагадуємо також, що оплатити послуги охорони можна в терміналах самообслуговування ПриватБанк, за допомогою онлайн-банкінгу або мобільного додатка Приват24. Для цього виконайте пошук за запитом "Кратос" або знайдіть нас у списку компаній охоронних підприємств.

 

Тримачі карток інших банків можуть скористатися онлайн-оплатою в Portmone або LiqPay. Для цього потрібно буде внести банківські реквізити компанії, які ви можете знайти на фірмовому бланку вашого договору або уточнити у нас за телефоном.


Якщо у вас виникли труднощі з оплатою, звертайтеся в підтримку клієнтів
за номером 
.
При необхідності наш сервіс-менеджер може надіслати покрокові інструкції з онлайн-оплати або оплати в терміналі самообслуговування.

Всі новини ›